slideshow04

Позив дијаспори општине Прибој

Канцеларија за локални и економски развој општине Прибој ПОЗИВА грађане општине Прибој који се налазе на привременом раду у иностранству да у циљу формирања и ажурирања података „ДИЈАСПОРА ПРИБОЈ“ доставе личне податке о себи и члановима породице.

Одељење је основано ради боље комуникације између локалне управе и грађана у дијаспори, пружања свих информација у вези дешавања у општини, успостављање сарадње и пружању помоћи из свих области, организовању разних културних и спортских манифестација и остало.
Ваше податке можете послати на емаил адресу канцеларије за ЛЕР општине Прибој:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ је остваривање економске сарадње као и промоција општине Прибој, њених потенцијала, стваралаштва културе и могућности сарадње на свим пољима.
Имамо идеју да направимо базу података наших грађана у иностранству са подацима о пословима и активностима којима се баве како би што лакше изашли у сусрет њиховим жељама и могућностима за улагање на подручју општине Прибој.

Активности Канцеларије за ЛЕР везане за дијаспору општине Прибој су:

- информације о привредним активностима на територији општине Прибој (оснивање нових предузећа, инвестиције, приватизација...),
- информације о културним, уметничким, спотским, просветним и др. дешавањима,
- могућност сарадње са другим канцеларијама и организацијама у иностранству . пружање информација о добијању или продужењу личних докумената вама или вашој родбини настањеној у општини Прибој,
- пријем и дистрибуција хуманитарне помоћи коју шаљу наши људи из дијаспоре.