slideshow04

Грешка
  • The page you are trying to access does not exist.

Систем 48 сати


Преглед захтева

Пријава проблема

 

Поља означена (*) су обавезна. Уколико одаберете начин извештавања путем sms-а, e-maila или телефона потребно је да одговарајуће податке унесете у формулар

Шта је Систем 48 сати?

Сервис под називом Систем 48, је нови подсистем Градске управе који треба да омогући грађанима Прибоја олакшану предају захтева који су из надлежности општинске управе, односно неког од јавних предузећа чији је оснивач општина Прибој. Грађани могу доставити захтев на један од следећих начина:

Личним доласком у Услужни центар и предајом усменог захтева.

  • Телефоном, позивом на број: 2445698
  • СМС поруком, на број мобилног телефона: 069-600555
  • Преко WEB портала општинске управе Прибој (линк СЕРВИС ГРАЂАНА)
  • Преко емаила, на електронску адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Уколико је телефонски позив упућен изван радног времена општинске управе, захтев прихвата говорни аутомат. Порука се снима, а администратор система по доласку на посао уноси у систем снимљену поруку и прослеђује на даљу обраду. На овај начин, систем је функционалан 24 сата дневно, свих 365 дана у години.

Систем 48 сати на следећи начин може бити представљен у укупној организационој шеми локалне управе општиине Прибој.
Систем 48 сати

Како функционише Систем 48?

За решавање Ваших проблема сада је довољан један једини телефонски позив, СМС порука или приступ Интернету и овом порталу. Цео систем је осмишљен да би Вама био на услузи и као такав Вам стоји на располагању 24 сата дневно.
По цени локалног разговора можете пријавити проблем током 24 сата 365 дана годишње
У најкраћем року дежурне службе јавних предузећа излазе на терен
У року од 48 сати ћете добити одговор о статусу решавања Вашег проблема

Развој Система 48 поспешује позицију наше локалне самоуправе и тиме нас ставља далеко испред осталих општина што ће нам омогућити привлачење инвестиција и отварање нових радних места.

Система 48 сати представља јединствен информациони систем у Европи којим се у року од само 48 сати решавају проблеми грађана. Служи за боље управљање градом и квалитетнијом контролом јавних предузећа.

Обједињујући рад свих јавних предузећа у општини Систем 48 омогућава решавање проблема и захтева грађана, располагање средствима на нов, модеран и функционалан начин заснован искључиво на техничким подацима и чињеницама.

Систем је у потпуности у функцији грађана који помоћу њега лакше и брже решавају проблем из домена комуналних предузећа.

Рад система 48 сати омогућен је реализацијом пројекта "Еколошки двоглед" у оквиру ИПА Програма прекограничне сарадње Србија-БИХ, имплементиран од стране Општине Прибој и Општине Рудо.
sistem48-eu lat