slideshow04

Vesti

Priboj dobija osnovne akademske studije na daljinu

Danas su prostorije Opštinske uprave Priboj posetili su predstavnici Fakulteta za poslovne studije i pravo Beograd i Fakulteta za strateški i operativni menadžment Beograd, sekretar Bojan Zdravković i zaposlene Jovana Zdravković i Tijana Spajić.

Predstavnike ovih fakulteta primili su predsednik Opštine Lazar Rvović, njegov zamenik Saša Vasilić i predsednik Skupštine opštine, Boris Mrdović.

Predstavnici Fakulteta upoznali su prisutne sa nazivima akreditovanih studijskih programa osnovnih akademskih studija koje će, počev od školske 2018/19. godine izvoditi na daljinu na području opštine Priboj: Pravo, Poslovna ekonomija, Bezbednost, Menadžment, Inženjerski menadžment, Informacione tehnologije.

Lokalna samouprava u Priboju podržaće nameru fakulteta, da svoju delatnost prošire na području opštine Priboj i ovog dela Zlatiborskog okruga, te će i pružiti punu podršku u cilju promovisanja akreditovanih studijskih programa. Ovom prilikom, dogovoreni su i drugi modaliteti saradnje, zahvaljujući kojima će se promovisati studiranje i ostanak mladih u Priboju.

Opština Priboj i fakulteti koji u budućnosti planiraju da omoguće mladima studiranje na daljinu u Priboju, potpisaće u narednom periodu Sporazum o saradnji.

priboj osnovne akademske studije na daljinu