slideshow04

Vesti

Javni konkurs za finansiranje projekata udruženja građana i nevladinih organizacija iz budžeta opštine Priboj za 2019. godinu sa teritorije opštine Priboj

Komisija za sprovođenje javnog konkursa raspisuje Javni konkurs za finansiranje projekata udruženja građana i nevladinih organizacija iz budžeta opštine Priboj za 2019. godinu, sa teritorije opštine Priboj.

Sredstva iz budžeta opštine Priboj namenjena udruženjima građana i nevladinim organizacijama dodeljuju se zbog realizacije projekata iz sledećih oblasti: boračko – invalidske zaštite, društvene brige o deci, zaštite izbeglica, podsticanja nataliteta, pomoć starima, zdravstvene zaštite, zaštite i promovisanja ljudskih i manjinskih prava, podsticanja obrazovanja, nauke, kulture, zaštite životne sredine, poljoprivrednog i narodnog stvaralaštva, održivog razvoja, zaštite potrošača, razvoja i negovanja međudržavne saradnje, unapređenja i razvoja sporta, zaštite životinja, borbe protiv korupcije, humanitarnih i drugih programa u kojima udruženja isključivo i neposredno slede javne interese.

Pravo učešća imaju nevladine, neprofitne i nepolitičke organizacije i udruženja građana koja su registrovana na teritoriji opštine Priboj.

Vrednost opredeljenih sredstva u Budžetu Opštine je 6.500.000,00 dinara.

Rok za podnošenje prijava je zaključno sa 15.03.2019. godine.

Ceo tekst konkursa možete preuzeti ovde.
Prijavni obrazac možete preuzeti ovde.