slideshow04

Vesti

Film "Sluga" u pribojskom bioskopu

Projekcije 28.01.2020. (utorak) u 18:00 i u 20:00 č.

Ruska hit komedija "Sluga" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, ovog vikenda proslaviće stohiljaditog gledaoca u Srbiji. Film koji obara rekorde u srpskim i ruskim bioskopima, postao je najuspešnija komedija u istoriji ruske kinematografije i jedan od najgledanijih filmova svih vremena u Rusiji. Pored ruske, ova komedija oduševila je i ovdašnju publiku, i za samo tri nedelje prikazivanja je postao jedan od najgledanijih stranih filmova u domaćim bioskopima.

sluga film

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na
velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Uloge tumače: Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva. Režija Klim Šipenko.

Projekcije 28.01.2020. (utorak) u 18:00 i u 20:00 č.
Ulaz 250,00 dinara.