slideshow04

Vesti

Novi metri asfalta u naselju Panja Glava

Zahvaljujući lepom vremenu u decembru, žitelji pribojskog prigradskog naselja Panja Glava, ovih dana dobili su nove metre asfalta.

Iz pravca Starog Priboja asfaltirana je deonica puta od 300 metara, širine tri metra. Asfaltna traka stigla je do vrha Panje Glave, čime je savladan veliki uspon i omogućen svojevrsni kružni tok žiteljima ovog prigradskog naselja.

I ova deonica je iz prošlogodišnjeg programa, koji se zahvaljujući produžetku građevinske sezone, sve više realizuje, a sredstva je obezbedila opština Priboj. Zadovoljstvo građana je nemerljivo i sa jedne i sa druge strane ovog prevoja, odakle se, kao na dlanu, vide oba dela Priboja.

Novi metri asflta omogućili su i adekvatan prilaz do letos uređenog izletišta na samoj Panjoj Glavi, gde su postavljene i klupe za odmor ali i parkovski mobilijar, izgrađen i sportski teren, za najmlađe, za rekreativce ali i sportiste, i pre svega izletnike, jer se odavde sa idealne kote i istinske zelene oaze stoletnih borava, uz svež vazduh, uživa i u predivnom pogledu, kako na okolinu, tako i na oba dela grada.