slideshow04

Vesti

Nagrade za osvajače medalja na 57. MOSI

Opština Priboj i Sportski savez grada, po tradiciji, priredili su prijem za osvajače medalja na ovogodišnjim, 57.MOSI, koje su održane u Novoj Varoši.

Osvajačima medalja ali i svim članovima sportske ekspedicije Priboja, čestitke za sjajno predstavljanje grada na 57.smotri sporta i mladosti Tromeđe, uputio je Filip Komarica, predsednik Sportskog saveza Priboja, dok je u ime lokalne samouprave novčane nagrade najboljim pribojskim sportistima na 57.MOSI, uručio Miralem Gogalić, pomoćnik predsednika Opštine za oblast turizma.

Podsetimo, pribojski sportisti sa 24 osvojene medalje, zauzeli su 2. mesto u generalnom plasmanu, proglašeni su za najkompletniju ekipu, a atletičar Miloš Raović je najuspešniji sportista ovogodišnjih Igara, sa osvojene 4 medalje.

Atletičari Priboja osvojili su 13 medalja, karatisti 5 medalja, dok je u kolektivnim sportovima osvojeno je 6 medalja: srebro je pripalo odbojkašima i ribolovcima u pojedinačnoj konkurenciji, dok su bronzana odličja osvojili rukometaši i rukometašice, biciklisti i ribolovci.

Na ParaMOSI šahista Slaviša Šušanj, osvojio je srebrnu medalju.