slideshow04

Bioskop Doma kulture - Repertoar

U ponedeljak, 12. i 13. maja, od 15:30h na repertoaru pribojskog bioskopa je animirano 3D filmsko ostvarenje "Kuća velikog mađioničara". Svoje glasove glavnim likovima posudili su Cinda Adams i Grant George, dok je film pravljen u režiji Jeremy Degrusona i Ben Stassen. Ova animirana avantura počinje kada malo i napušteno mače tokom velike oluje pronalazi sklonište u najčudnijoj mogućoj kući, čiji je vlasnik ostareli mađioničar.

Tražeći utočište od nevremena, napušteni mladi mačak Munja ušunja se u tajanstveni dvorac u vlasništvu mađioničara u penziji. Mađioničar ga prihvati i Munja se vrlo brzo prilagodi novoj sredini i novim ukućanima. Međutim, kad mađioničar Lorens nenadano završi u bolnici, njegov nećak ga pokuša izigrati i prodati kuću. Tada Munja i njegovi novi prijatelji koriste sve trikove kako bi zaštitili mađioničara i spasili svoj tajanstveni dvorac od prodaje.
IMDB<бр />

 

Najnoviji nastavak uzbudljive avanture o legendarnom superheroju Spajdermenu, pod nazivom "Čudesni Spajdermen 2", od 24. aprila prikazuje se u domaćim bioskopima širom Srbije. Na repertoaru u Priboju je 12. i 13 maja od 17:30 i 20 časova oba dana. Film je režirao Mark Veb, a glavne uloge tumače Endru Garfild, Ema Stoun, Ris Ifans i Denis Liri. Jedan od omiljenih superheroja, čuveni Spajdermen ovih dana ponovo osvaja srca obožavalaca širom sveta. Boreći se sa neprijateljima, sopstvenim problemimja, ali i sa osećanjima prema lepoj Gven, Spajdermen ovih dana krstari svetskim bioskopima. Reditelj Mark Veb napominje da je ideja bila, da ovaj drugi deo filma bude moćniji i mnogo zabavniji od prethodnog. Ključni momenat je i Spajdermenov smisao za humor, njegova dovitljivost, dosetke, ali i veseo stav. Ali, to nije samo zabava za Spajdermena. Njemu je cilj da zaštiti stanovnike Njujorka, što će ga dovesti do najmoćnije firme, poznatije kao OsKorp. Međutim, kompanija u kojoj je nekada radio Piterov otac i koja je umešana u nestanak njegovih roditelja, izgleda kao da će biti sakrivena iza novih neprijatelja.
IMDB