slideshow04

Pribojska “Čaršija” u Prijepolju i Novoj Varoši

Predstava Amaterskog pozorišta Doma kulture “Pivo Karamatijević” iz Priboja, u režiji Milorada Mikice Damjanovića “Čaršija”, gostovaće u četvrtak 5. februara u Domu kulture u Prijepolju i u nedelju 8. februara u Domu kulture Nove Varoši u okviru tradicionalne manifestacije "Dani kulture".

Pribojsko Amatersko pozorište je već imalo uspešnu turneju u regionu, a nakon Beograda, Sjenice, Lajkovca i Rudog gostovaće i u susednim opštinama Prijepolje i Nova Varoš. Komad rađen po tekstu Dušana Jankovića a posvećen velikanu pribojskog amaterskog glumišta Ibrahimu Ćati Hasanagiću, izaziva od grada do grada lavinu emocija. Istinita priča koja je zaživela na daskama pribojskog pozorišta, okupila je velikane amaterskog glumišta Priboja: Ibrahima Ćatu Hasanagića, Zejnu Alić, Sašu Bjelića, Mirka Tošića, Hasana Čičića, Milicu Ožegović i Draganu Vidaković.

Za scenografiju i kostime pobrinula se Slobodanka Lola Klačar, za svetlo Džemail Leđenović, za muziku Gojko i Mikica Stanišić, dok je inspicijent bila Biljana Pavlović.

carsija dom kulture


carsija plakat