slideshow04

Orkestar Nikole Papića na prijemu kod predsednika Opštine

Pribojski trubački orkestar Nikole Papića osvojio je drugo mesto na ovogodišnjem 55. po redu Dragačevskom saboru u konkurenciji pionirskih orkestara, dok je u kategoriji omladinaca za najboljeg trubača proglašen Ivan Papić. Ovo je bio više nego dovoljan razlog da mladim i perspektivnim ambasadorima Priboja u prestonici trube, danas bude organizovan prijem kod predsednika opštine Priboj.

Mlade trubače dočekao je predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, sa članom Opštinskog veća Miroslavom Bukvićem, zaduženim za sport i omladinu, koji su članovima orkestra uputili najiskrenije čestitke u ime građana Priboja i u njihovo lično ime povodom ostvarenih rezultata. Ocenjujući da je ovo izuzetan napredak i vrhunski rezultat, predsednik Rvović je mladim trubačima uručio novčane nagrade i simboličan poklon, knjigu "Antologija srpskih junačkih pesama".

"Vi ćete u svakom slučaju imati podršku Opštine za sve ono što vam je potrebno. Sa vašim radom vrlo brzo ćete doći u priliku da možete vi da pomognete opštini, tako da uvek računajte na nas", rekao je Rvović.

On je ocenio da su rezultati koje je postigao trubački orkestar Nikole Papića, velika stvar za jednu malu sredinu kakva je Priboj i da u poslednje vreme imamo dosta povoda za ovakve čestitke, a razloga ima na pretek, počev od sporta pa do najboljih učenika.

Članovi orkestra su se zahvalili na srdačnoj dobrodošlici i čestitkama, obećavši da će sledeće godine u seniorskoj konkurenciji biti još bolji i da će Priboj imati još razloga da se ponosi.

S.M.

docek ivana papica