slideshow04

Projekcije filmova u Domu kulture "Pivo Karamatijević"

19.09.2017. (UTORAK) - "MALI BIGFOOT" u 18 h, 3D
19.09. 2017. (UTORAK) "TO" u 20 h

19.09.2017. (UTORAK) - "MALI BIGFOOT" u 18 h, 3D

Od reditelja filmova Sammy 1 i 2 i House of Magic, dolazi uzbudljiva avantura tinejdžera Adama, koji kreće u potragu za svojim ocem i otkriva neverovatnu tajnu. Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju porodicu od velike korporacije HairCo., koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA-om. Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako takođe ima super- moći. Međutim, nije svestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. bliže Bigfootu. Ulaz 250,oo din.

mali bigfoot

 

19.09. 2017. (UTORAK) "TO" u 20 h


Horor triler „To“, u režiji Andi Muschietti-a zasnovan je na veoma popularnom istoimenom romanu Stivena Kinga, koji decenijama zastrašuje čitaoce. Kada deca počinju da nestaju u gradu Deri, u Mejnu, grupa dečaka suočiće se sa najvećim strahovima kada se suprotstave zlom klovnu po imenu Penivajs, čija je istorija ubistava i nasilja stara vekovima.Da li je to čudovište pod tvojim krevetom? Šta leži u mraku? Da li je to stvorenje koje skače u senkama? U ovom horor trileru ne možete izbeći svoj najveći strah. Zagonetni kratki naslov se odnosi na centralnog zlikovca priče, drevni bauk koji uzima oblik dubokih strahova žrtava i izlazi iz hibernacije svakih 27 godina da bi se hranio najugroženijim stanovnicima Deria, decom. Ovoga puta, međutim, sedam momaka, koji se nazivaju „klubom gubitnika“, zajedno će se boriti sa misterioznim bićem koje nazivaju sveobuhvatnim imenom: TO. 

U filmu To igraju Bill Skarsgarda kao centralni zlikovac priče, Pennivajs. Ansambl mladih glumaca: Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremi Rai Tailor (Alvin i veverice), Sofija Lillis(37), Finn Volfhard, Viatt Oleff (Čuvari galaksije), i Nicholas Hamilton (Captain Fantastic). Ulaz:250,oo din.

it horor film