slideshow04

Одржан први час у реновираној фискултурној сали прибојске Гимназије

Данас је одржан први час фискултурне наставе у реновираној фискултурној сали прибојске Гимназије. Првом часу у реновираној сали у име локалне самоуправе присуствовао је председник Скупштине општине Саша Василић, који је и овом приликом истакао да локална самоуправа ће и у будућности се трудити да обезбеди боље услове за рад у школама, а првенствено услове за школски спорт.

Комплетну реконструкцију фискултурне сале финансирала је општина Прибој, са 2.000.000 динара. Осим пријатнијег амбијента, реконструкцијом сале створени су бољи услови за рад са ученицима, али је и безбедност деце на вишем нивоу.
Председник СО Прибој Саша Василић је изразио своје задовољство што присуствује првом часу у реконструисаној сали, рекавши да је ово само један од пројеката у низу, када се ради о улагању локалне самоуправе у реконструкцију школских објеката али и популаризовању спорта у школама. Директор Гимназије Драган Поповић се захвалио општини Прибој на издвојеним средствима , истакавши да ће се значајно подићи озбиљност у настави.
Намера локалне самоуправе у Прибоју јесте да и у будућности подржи овакве пројекте на задовољство ученика и других школа али и свих грађана, стварајући боље услове за популаризовање спорта у школама, закључак је са првог часа физичког васпитања у реновираној сали прибојске Гимназије.

fiskulturna sala gimnazije