slideshow04

Сајам спорта "Шта тренираш?" у Прибоју

Сутра (28.04.) ће се у Прибоју у Спортској дворани у термину од 12 до 14 часова, одржати спортска манифестација, познатија као својеврстан сајам спорта "Шта тренираш?". Пројекат спроводе Министарство омладине и спорта у сарадњи са Спортским савезом Србије, док је покровитељ компанија Кока кола, а као циљ има мотивисање деце школског узраста да одаберу спорт којим ће се бавити. Ове године сајам је добио и подршку локалне самоуправе у Прибоју.

Сајам је замишљен као својеврсна спортска манифестација, где ће деца школског узраста бити у прилици да посете штандове одређених спортских клубова, односно спортова и упознају се са предностима тренирања истих. Омасовљење спорта али и улагање у спорт и финансирање истог, биће тема састанка који ће се одржати након Сајма спорта "Шта тренираш?" у Омладинском центру у Прибоју, у 14 часова.

Посету Сајму спорта "Шта тренираш?" најавили су државни секретар у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић, председник Спортског савеза Србије Александар Шоштар, секретар ССС Владимир Батез и др Дане Корица из Управног одбора Савеза.

sta-treniras-najava