slideshow04

Инфо дан поводом Јавног позива за учешће у Програму обуке за започињање бизниса и доделу бесповратних средстава у области омладинског и женског предузетништва

У уторак 23. јуна са почетком у 12 часова, у Омладинском центру у Новом Прибоју, Регионална развојна агенција "Златибор" одржаће инфо дан поводом Јавног позива за учешће у Програму обуке за започињање бизниса и доделу бесповратних средстава у области омладинског и женског предузетништва.

Пројекат подршке развоју приватног сектора у јужној и југозападној Србији (даље: Пројекат) спроводе Сједињене Америчке Државе, преко Мисије Америчке агенције за међународни развој (USAID) у Србији, и Влада Републике Србије, преко Националне агенције за регионални развој (у даљем тексту: Национална агенција) и акредитованих регионалних развојних агенција из Ужица, Краљева, Лесковца и Новог Пазара.
Укупна расположива средства за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у власништву жена и младих износе 150.000,00 USD са просечном вредношћу од 7.500,00 USD по кориснику, у динарској противвредности по утврђеном курсу Народне банке Србије.
Предавачи ће лицима заинтересованим за започињање сопственог бизниса подробније објаснити по ком принципу функционише додела бесповратних средстава, како конкурисати и како написати квалитетан бизнис план.