slideshow04

У сусрет Деветом међународном лимском биатлону - Лим фест 2016

У сусрет деветом по реду Међународном лимском биатлону, како сада већ традиција налаже, треће седмице августа, биће одржан музички фестивал Лим фест.

Музички фестивал који сваке године претходи спусту низ Лим, намењен млађој популацији али и свима онима који се осећају млади, већ девету годину заредом служи за афирмацију домаћих рок бендова али и за загревање атмосфере пред регату.

Ове године биће одржан на Тргу Фапа у Новом Прибоју. У четвртак 18. августа од 21h представиће се локални рок бендови и домаћи ди-џејеви.
У петак 19. августа од 21h, окупљену публику на Тргу Фапа забављаће Дејан Петровић и Биг Бенд, вишеструки освајач свих награда на Сабору у Гучи, међу којима је и награда Прва труба света, са истог Сабора. Широм света је познат по извођењу српске традиционалне музике, коју често комбинује са тотално супротним, модерним елементима.

Пријаве за Девети међународни лимски биатлон, који је подржао Програм прекограничне сарадње Дрина-Тара, а који организују Туристичка организација Прибој и Јавна установа за спорт и туризам Рудо, трају до 18. августа. Више информација на телефоне: 033/2451 599 i 033/2450 014.

dejan petrovic big bend