slideshow04

Почео 39. Међународни сајам туризма у Београду

Највећи туристички догађај у Србији и централна туристичка манифестација у региону - 39. Међународни сајам туризма у Београду, почео је данас и трајаће до 26. фебруара на Београдском сајму под слоганом "Уживајте на време".

 sajam turizma 2017

Штанд Туристичке организације Прибој као промотера туристичких потенцијала Прибоја, и ове године налази се у хали 4. Представљање на 39. Међународном сајму туризма је као и сваке године самостално, а акценат је стављен на сада већ јубиларни Лимски биатлон и бањски туризам.

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Црна Гора, а у шест изложбених хала окупиће се најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур-оператори са свих континената и посетиоцима премијерно понудити аранжмане за предстојећу туристичку сезону.

Биће промовисани бројни фестивали, манифестације и важни догађаји, а презентације, промоције и дегустације уз космополитски дух и присуство великог броја нација, сајам чине подједнако привлачним за пословне посетиоце али и најширу публику.

Истовремено ће бити организован и 8. Међународни сајам вина "Беовајн" и 13. Међународни сајам хотелско угоститељске опреме "ХОРЕКА-опрема".