slideshow04

КЛЕР: Презентација пројекта "Покрени се за посао"

У среду, 24. јануара у Прибоју ће бити одржана презентација програма „Покрени се за посао“, који реализују организација ЕNЕСА из Ниша и компанија Филип Морис.

Девети циклус програма „Покрени се за посао“ отворен је 7. децембра прошле и трајаће до 15. марта ове године. Програм пружа донацију у виду опреме, лиценци, станфардизације и оптимизације неопходне за покретање или унапређење бизниса, а вредност донације у овом циклусу износи до 10.000 долара, уз обавезно финансијско учешће корисника у износу од 20 одсто вредности гранта. Поред тога, програм корисницима нуди и стручне и пословне обуке, као и сталну саветодавну и менторску помоћ.

У претходних осам циклуса кроз програм је подржано 711 предузетника, обезбеђено 900 пословних и стручних обука, а из покренутих и унапређених бизниса проистекло је 2.000 радних места.

Презентација ће бити одржана у Малој сали Дома културе са почетком у 12 часова, а биће прилика за све заинтересоване да се ближе информишу о условима конкурса и да добију потребне смернице и објашњења.
Више о позиву погледајте овде.
pokreni se za posao 2013
kler logo h