banner-mosi2018

Завршена изградња одводног канала у Прибојској бањи

Данас су званично завршени радови на изградњи одводног канала у Прибојској бањи, који је предат на употребу, након што су их обишли и представници Канцеларије за јавна улагања Владе Републике Србије, која је финансирала радове.

Средства су локалној самоуправи одобрена од Канцеларије за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије, а вредност радова износила је 2.313.997,00 дин без ПДВ-а. Ради се о одводном каналу на путу ка Грачаници, чија је дужина 390 m.

За извођача радова на изградњи канала, најповољнији понуђачи су биле фирме ГР Ровчанин-инжињеринг Пријепоље и ХБСС Пријепоље, које су на тендеру учествовале са заједничком понудом.

Канцеларија за управљање јавним улагањима тренутно финансира више пројекта на територији општине Прибој, укупне вредности око 30 милиона динара, изградњу два моста према Сјеверину, укључујући и пројекат изградње одводног канала на Бањи и водовод у Годуши, који су приведени крају. У току су и јавне набавке за пројекат потпуне реконструкције Машинско-електротехничке школе и ОШ "Десанка Максимовић", укупне вредности око 407 милиона динара, као и за пројекат радова на изградњи атмосферске канализације у улицама Данила Јауковића, Рифата Бурџевића и Иве Лоле Рибара, укупне вредности 9,3 милиона динара.

kanal banja