banner telefoni naslovna

Нова донација општине Општој болници Прибој

Како би подигла квалитет здравствене заштите на што већи ниво, локална самоуправа прибојском здравству помаже готово на дневном нивоу, а све са циљем да се олакша рад лекара и медицинског особља али и створе што бољи услови за лечење наших суграђана.

Тако је ових дана Општина Прибој набавила сет добоша за гинеколошко-акушерску службу, који нису занављани преко четири деценије, а локална самоуправа обезбедила је и два комплета рачунара са штампачима за административне послове, како би што боље функционисала електронска размена података.

bolnica pb 2020

За запослене на Интерном одељењу набављен је неопходан канцеларијски намештај, па су тако сада створени адекватни услови за функционисање и овог дела Опште Болнице Прибој.

Средства за набављену медицинску и рачунарску опрему, као и намештај у вредности од 300 хиљада динара, обезбедила је Општина Прибој, на чему се локалној самоуправи и њеном руководству, захвалио директор ове здравствене установе др Предраг Терзић.

Болници Прибој је ових дана од Министарства здравља стигла мобилна и савремено опремљена Ковид болница, која ће бити коришћена за евентуалне пацијенте на вирус Короне, а према потреби може лако да се дислоцира у неку од прибојских месних заједница.

Подсетимо, Прибој је у оквиру Дома здравља у новом делу града, већ опремио стационарну дневну болницу за пацијенте заражене корона вирусом.