slideshow04

Поставља се саобраћајна хоризонтална сигнализација

Редовно годишње обнављање или постављање хоризонталне саобраћајне сигнализације на градским улицама у Прибоју, почело је 26.јуна и требало би да буде завршено за максимално 15-ак дана, реферишу из ЈП за уређење грађевинског земљишта и развој Прибој.

Протеклог викенда обележене су уздужне линије и испрекидане линије за стајалишта јавног превоза, у Прибојској Бањи, на државном путу А другог реда на уласку у Прибој од раскрснице на Јармовцу до новог бетонског моста преко Лима, као и на изласку из Прибоја до Увца и Слободне зоне Прибој.

Радови се настављају ових дана, а поред центра Бање, као туристичке дестинације, хоризонтална сигнализација поставља се, као и до сада, и на свим градским саобраћајницама, и то у оба дела града. У питању су уздужне испрекидане и пуне линије, разне стрелице, платои на раскрсницама, затим зауставне линије, пешачки прелази, па ознаке БУС, ТАКСИ, Школа, као и ознаке паркинг и паркинг за особе са инвалидитетом.

Радове, као и претходних година, изводи краљевачка фирма "МГ сигнал систем", а средства од 996.000,00 динара обезбедила је општина Прибој.