slideshow04

Одржана Летња лига у малом фудбалу "Марко Пријовић"

У организацији Спортског удружења “Ганикус” и Спортског савеза Прибој, а под покровитељством Општине Прибој, протеклог викенда завршена је Летња лига у малом фудбалу, која од 2017. године носи име “Марко Пријовић”, у знак сећања на сјајног човека и великог мајстора фудбала, који је прерано, изгубио живот у саобраћајној несрећи.

Победник ове године је екипа “Баћовић доо” из Никшића, која је у финалу била боља од екипе “Принцип” из Пљеваља. Треће место освојила је екипа “Прушка” из Бијелог Поља, док је четврто место припало фудбалерима екипе “З петрол” из Никшића.

Победничкој екипи припала је и новчана награда од 150.000,00 динара, другопласираном тиму 80.000,00 динара, док је екипи за треће место припало 40.000,00 динара.

Најбољи играч турнира је Лука Марковић из победниче екипе, Никшићани су имали и најбољег голмана турнира Милуна Секулића, а награда за најбољег стрелца Лиге отишла је такође у Никшић, Стевану Булајићу, из екипе “З петрол”.

Овогодишња, седма Летња лига “Марко Пријовић”, окупила је 14 екипа из Србије и Црне Горе. Током пет дана на комплексу спортских терена између школа у Новом Прибоју, публика је заиста уживала у квалитетном фудбалу, а могла је на делу да види и бивше и актуелне репрезентативце у малом фудбалу, поготову из црногорских екипа.

Летња лига у малом фудбалу у Прибоју се организује од 2021. године, и ове године све је протекло у најбољем реду, а организатори већ праве договоре за наредно лето, па би ова ревија фудбала у граду на Лиму, требало да буде и бројнија и још квалитетнија.