slideshow04

КЛЕР: Презентација пројекта "Покрени се за посао"

У уторак, 25. новембра са почетком у 11 часова, у сали Омладинског центра одржаће се презентација пројекта "Покрени се за посао", нишке невладине организације Енека.

Програм је намењен незапосленим лицима са јасном пословном идејом, садашњим предузетницима као и младим високобразованим особама којима има идеју за започињање бизниса. У оквиру програма за доделу бесповратних средстава за куповину опреме за започињање или унапређење бизниса, сви заинтресовани апликанти имаће могућност да кроз дефинисање своје пословне идеје уђу у ужи избор кандидата за доделу бесповратних средстава за куповину опреме. Максимални износ вредности бесповратних средстава у опреми износи 220 000 динара.

Позивају се сва незапослена лица са добром пословном идејом, садашњи предузетници, који би да уз помоћ опреме могли да унапреде свој бизнис, као и млади високобразовани, да присуствују презентацји пројекта.
Документација за програм "Покрени се за посао" за доделу бесповратних средстава за куповину опреме може се добити у Канцеларији за локални економски развој у улици 12. јануара бр.5, код лица задужених за сарадњу са малим и средњим предузећима, Шабаније Самира и Радовић Жане.
pokreni se za posao 2013
kler logo h