slideshow04

Јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање проjеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Прибој у 2015. години

Предмет конкурса је избор пројеката из области јавног информисања на територији општине Прибој, путем штампаних, радио, телевизијских и електронских медија, који ће бити суфинансирани средствима из буџета Општине Прибој за 2015.годину у укупном износу од 6.000.000,00 динара.

Конкурс за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања се расписује за пројекте:
1) производње медијских садржаја
Предмет конкурса је обликован у 3 Лота (категорије):
1) Јавно информисање путем штампе;
2) Јавно информисање путем радија;
3) Јавно информисање путем телевизијских и електронских медија.
Конкурс се расписује за спровођење пројеката у 2015.години.
Пројекти који се предлажу треба да су намењени јавном информисању становника општине Прибој о збивањима на локалном нивоу, односно о раду органа Општине Прибој као локалне самоуправе, о збивањима у образовању, о здрављу људи, култури, уметничком стваралаштву спорту, туризму, пољопривреди, привреди, предузетништву, о људским правима, заштити животне средине, заштити деце и омладине, физичкој култури, о развоју демократије, унапређивању правне и социјалне државе, информисању особа са инвалидитетом и мањинских група.
Пријава са документацијом се подноси у 1 примерку путем писарнице Општинске управе Општине Прибој , 12.јануар бр. 108, 31330 Прибој, или путем поште, препорученом пошиљком са свом потребном документацијом на исту адресу са назнаком: за Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања.
Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.
Општина Прибој обавештава новинарска и медијска удружења, као и медијске стручњаке заинтересоване за рад у комисији да доставе предлог за чланове комисије.
Рок за достављање предлога за чланове комисије је 13.04.2015. године.
Јавни позив je објављен на званичној страници Општине Прибој www.priboj.rs и у дневном листу ДАНАС.

Јавни позив можете преузети овде.
Образац 1.1 преузмите овде.
Образац 1.2 преузмите овде.