slideshow04

Пуштен у рад сајт Општег удружења предузетника

У просторијама Канцеларије за локални економски развој одржан је састанак представника локалне самоуправе, канцеларије за ЛЕР Прибој и Општег удружења прибојских предузетника.

Састанак је инициран са идејом побољшања сарадње локалне самоуправе и приватних предузетника. Канцеларија за ЛЕР је понудила помоћ Општем удружењу предузетника опредељенем лица која ће у склопу својих обавеза вршити и административно-техничке послове за Опште удружење предузетника Прибој и тиме их растаретити плаћања административног радника. На тај начин ће Опште удружење предузетника имати директну и бољу комуникацију и са Регионалном развојном агенцијом "Златибор"са којом се очекују и заједничке пројектне активности у циљу подршке предузетништву.

Као један од видова помоћи предузетницима Прибоја планиран је наступ на 11. међународном сајму предузетништва "Бизнис база" који ће се одржати од 29.11.-1.12.2012. године у Београду, где ће у КЛЕР Прибој у сарадњи са РРА Златибор презентовати производе Прибојских предузетника који су заинтересовани да са својим производима наступе на ширем тржишту. Канцеларија за ЛЕР Прибој је почела са прикупљањем података за рекламне материјале и тим поводом позива све заинтересоване предузетнике који желе да учествују на сајму да доставе своје податке на е-маил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

За успешан почетак сарадње Канцеларија за ЛЕР је креирала и пустила у рад сајт Општег удружења предузетника општине Прибој који можете погледати на следећој адреси.

Овим путем позивамо све предузетнике општине Прибој који немају могућност за рекламирање на интернету, односно сајт да нам доставе материал у електронској форми везан за њихов производни програм. Материјал са свим информацијама ће бити ажуриран и постављен у заједничку базу на сајту предузетника и тиме делатност и програм предузетника бити доступнији јавности.

Sastanak u Kancelariji za LER