slideshow04

Покрени се за посао - Нови позив за започињање бизниса

Нови позив невладине организације Енеца са седиштем у Нишу, незапосленим лицима и другима за започињање сопственог бизниса отворен је од 15. октобра 2015. до 29. фебруара 2016. године.

„Покрени се за посао“ програм намењен је особама са добром пословном идејом из целе Србије. Намењен је особама које краси предузетнички дух, али им због социјалног статуса нису доступни кредити комерцијалних банака.

Услови конкурса:

- пребивалиште или боравиште на територији Републике Србије;
- добра и одржива пословна идеју за започињање или унапређење сопственог бизниса;
- попуњен пријавни образац.

Програм обезбеђује:

- бесповратна средства у износу до 240.000 динара у виду опреме неопходне за покретање или унапређење предузетничке делатности;
- пословне и стручне обуке;
- сталну саветодавну помоћ од стране економских стручњака.

Кандидати који задовоље социјалне и економске критеријуме биће контактирани након првог круга конкурса у циљу одабира финалних корисника средстава.

Енецу можете контактирати телефоном на 018/240-306 и 018/528-228 од понедељка до петка од 08 до 16 часова или мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., а такође сву неопходну помоћ можете добити у Канцеларији за локални економски развој, 2. спрат зграда Аутогране у Старом Прибоју, 033/2455044.

Конкурс и пријавни образац можете пронаћи овде.
Пријави се
Шта програм обезбеђује Програм обезбеђује: - бесповратна средства у износу до 240.000 динара у виду опреме неопходне за покретање или унапређење предузетничке делатности; - пословне и стручне обуке; - сталну саветодавну помоћ од стране економских стручњака. Више о  програму погледајте овде.

покрени-се-за-посао-2015