slideshow04

Потписан тројни уговор између Епархије милешевске, Општине Прибој и Здравственог центра Ужице

У просторијама Епархије милешевске у Пријепољу, 30. септембра потписан је тројни уговор између Епархије милешевске, манастира Светог Николе у Прибојској Бањи, Општине Прибој и Здравственог центра Ужице, којим се издаје у закуп први спрат РХ Центра у Прибојској Бањи, у циљу обезбеђења здравствене заштите становништва Златиборског округа и шире.

Уговором, којим је у закуп на 10 година без надокнаде, дат први спрат РХ Центра у Прибојској Бањи, Здравственом центру Ужице, Општина Прибој се обавезала да средствима из буџета, предвиђеним за здравство, опреми први спрат Рх Центра, у складу са потребама Здравственог центра. Захваљујући томе, здравствена заштита ће поново бити доступна становништву Златиборског округа и шире, у овом бањском лечилишту.

У име Епархије милешевске уговор је потписао Његово Преосвештенство Епикоп будимљанско-никшићки и администратор Епархије милешевске Г. Јоаникије, у име Општине Прибој, председник Лазар Рвовић и у име Здравственог центра Ужице, директор, др Милош Божовић.

trojni ugovor rh centar pribojska banja