slideshow04

Њена екселенција амбасадорка Аустралије у Републици Србији у посети Прибоју

Општину Прибој ће у уторак 25. октобра посетити Њена екселенција амбасадорка Аустралије у Републици Србији, госпођа Џулија Патриша Фини. Она ће тог дана осим протоколарне посете општини Прибој, бити присутна на Завршној конвенцији, која је део пројекта „Јачање социјално-економске улоге жена кроз неформално образовање“, а који је реализован под покровитељством Амбасаде Аустралије и Direct Aid Program (DAP), а са којим је аплицирало Удружење грађана „Женски глас Прибоја“.

Пројектом је обухваћена неформална едукација и образовање жена, у циљу боље припремљености за аплицирање за средства потребна за започињање сопственог бизниса и самозапошљавања, са идејом економског и социјалног оснаживања жена. Пружањем могућности међусобне размене идеја и искустава, стварају се шансе за реализовање партнерских односа у пословном окружењу. Сврха промотивног догађаја је презентација постигнутих резулата пројекта, презентовање планова за наставак пројекта и разматрање могућности даљег унапређивања социјално-економског положаја жена кроз укључивање локалних самоуправа ради подршке развоја Женског предузетништва и запошљавања жена.

Конвенција ће се одржати 25. октобра 2016. године у Малој сали Дома културе у Прибоју са почетком у 11.00 часова и отворена је за све грађанке и грађане.

Dzulija-Fini-foot-Z-KRSSLJANIN
Фото извор: Политика/З. Кршљанин