slideshow04

КЛЕР: Осми позив за "Покрени се за посао"

Конкурс за нови, осми циклус националног донаторског програма ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО, који спроводи НВО "ENECA" уз подршку компаније Филип Морис у Србији биће отворен 25. октобра и трајаће до 31. јануара наредне године. Програм има за циљ да подржи покретање и унапређивање малих и породичних предузећа широм Србије.

ви грађани са одрживим и креативним предузетничким идејама имају могућност да се пријаве на конкурс путем сајта www.pokrenisezaposao.rs.
Кроз програм ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО ове године ће нових 100 предузетника добити бесповратна средства за куповину опреме неопходне за покретање или унапређење сопственог бизниса. Осим тога корисницима ће као и до сада на располагању бити велики број обука, као и саветодавна помоћ економских стручњака, који ће их упутити у основе малог предузетништва.
Програм обезбеђује:
- бесповратна средства у износу до 250.000 динара у виду опреме неопходне за покретање или унапређење предузетничке делатности;
- пословне и стручне обуке;
- сталну саветодавну помоћ од стране економских стручњака.
„Покрени се за посао“ програм намењен је особама са добром пословном идејом из целе Србије. Намењен је особама које краси предузетнички дух, али им због социјалног статуса нису доступни кредити комерцијалних банака. Услови конкурса:
- пребивалиште или боравиште на територији Републике Србије;
- добра и одржива пословна идеју за започињање или унапређење сопственог бизниса;
- попуњен пријавни образац.
Кандидати који задовоље социјалне и економске критеријуме биће контактирани након првог круга конкурса у циљу одабира финалних корисника средстава.
Можете нас контактирати телефоном на 018/240-306 и 018/528-228 од понедељка до петка од 08 до 16 часова или мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..">Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..
Конкурс је отворен до 31. јануара 2017. године. Детаљније информације о конкурсу, начину пријављивања као и сам формулар пријаве за конкурс можете пронаћи на сајту www.pokrenisezaposao.rs.

pokreni-se-za-posao-2015