slideshow04

Пројекције филмова у Дому културе: Паклене улице 8, Мали шеф 3D и Штрумпфови - Скривено село 3D

22.05.2017. (понедељак) Штрумпфови - Скривено село 3D у 16 часова
22.05.2017. (понедељак) Мали шеф у 18 часова
22.05.2017. (понедељак) Паклене улице 8 у 20 часова

22.05.2017. (понедељак) Штрумпфови - Скривено село 3D у 16 часова

За разлику од својих претходника, „Штрумпфови: Скривено село“ у целости је анимиран што комплетном филму даје потпуно нови изглед! У трећем наставку овог популарног анимираног серијала, Штрумпфета ће се уз помоћ тајанствене карте и у пратњи својих најбољих пријатеља (Кефала, Трапе и Грубера) упустити у узбудљиву авантуру кроз Забрањену шуму испуњену магичним створењима како би пронашла мистериозно скривено село прије него што то учини злочести чаробњак Гаргамел. Упустивши се на ово невероватно путовање испуњено узбуђењима и опасностима, наши јунаци ускоро ће открити најштрумпфастичнију тајну у својој историји!
Улаз 250,00 дин.

strumpfovi skriveno selo


22.05.2017. (понедељак) Мали шеф у 18 часова
Мали шеф је прича о најнеобичнијој беби која носи одело, говори одраслим мушким гласом, носи актовку и понаша се као шеф, а глас му позајмљује наш познати глумац Срђан Тимаров.
Урнебесно универзална прича о томе како долазак нове бебе утиче на породицу, поготово бебе која увек добије оно што тражи, храну и пиће 24 сата на дан, 7 дана у недељи и бескрајно пуно састанака често и усред ноћи. Мали шеф је на мисији да спречи највеће непријатеље беба који им отимају љубав и пажњу одраслих – псе, а у томе ће му помоћи старији брат Тим.
Улаз: 250,00 дин.

mali sef

 


22.05.2017. (понедељак) Паклене улице 8 у 20 часова
После „Паклених улица 7“ из 2015, једног од филмова који су најбрже у историји зарадили милијарду долара на светским благајнама и шестог по реду највећег светског филма свих времена, стиже најновије поглавље једне од најпопуларнијих и најдуговечнији филмских серијала свих времена: ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ 8.
Сад кад су Дом и Лети на меденом месецу, Брајан и Миа се повукли из игре, а остатак екипе ослобођен свих оптужби, овај тим који вечито путује по свету почео је да води нешто налик нормалном животу. Али кад мистериозна жена (оскаровка Шарлиз Терон) заведе Дома у свет криминала из ког изгледа да не може да побегне и кад изда оне најближе њему, екипа ће се сусрести с најтежим изазовом који ће их довести пред тест какав никад пре нису имали.
Од обала Кубе и улица Њујорка, преко ледених равница код Баренцовог мора, наша елитна јединица ће прећи цео свет не би ли спречила анархисту да покрене хаос на светској сцени... и вратила кући човека који је од њих направио породицу.
У филму „Паклене улице 8“, Вину Дизелу се придружују звезде из претходних делова укључујући Двејна Џонсона, Џејсона Стетама, Мишел Родригез, Тајриса Гибсона, Криса „Лудакриса“ Бриџиса, Натали Емануел, Елсу Патаки и Курта Расела. Поред Теронове, у серијалу се по први пут појављују Скот Иствуд и оскаровка Хелен Мирен.
Улаз: 250,00 дин.

paklene ulice 8