slideshow04

Фондација Новак Ђоковић посетила Прибој

Данас је општину Прибој посетила директор фондације "Новак Ђоковић" Јелена Ристић.

Испред фондације "Новак Ђоковић" данас је Прибој посетила Јелена Ристић. Њу су испред општине Прибој, примили председник општине, Лазар Рвовић и председник тениског клуба "Прибој 1880" Мирко Тошић.. Повод посете је био према речима директорке фондације чињеница да је Прибој поседовао прве тениске терене у Србији, са чиме је упознат и тренутно најбољи тенисер света Новак Ђоковић. Фондација "Новак Ђоковић" је тим поводом заинтересована да помогне општини Прибој у изградњи спортске инфраструктуре и популаризовању тениса у нашој општини.

Председник Рвовић је у кратком обиласку тренутних спортских капацитета директорки фондације показао новоизграђене терене поред Лима у Новом делу града, Спортски центар, терене између школа и дечији вртић "Невен", након чега је Јелена исказала велико интересовање за улагање у прибојски спорт и најавила ускоро још једну посету нашем граду.

Фондација "Новак Ђоковић" кроз снажна партнерства са удружењима грађана и организацијма заснованих од стране шире заједнице у Србији планира да створи амбијент у коме деца из угрожених заједница имају могућност да се прикључе креативној игри кроз коју развијају вредности и вештине које ће им омогућити успешан почетак у животу и помоћи да развију пун потенцијал с надом да ће у будућности и они једног дана допринети позитивним променама у оквиру заједнице.