slideshow04

Најстарије позориште у Србији гостује у прибојском Дому културе

Вишеструко награђивана представа „Опет плаче, ал´ сад од среће“, Књажевско - српског театра из Крагујевца гостује у прибојском Дому културе у четвртак 4. октобра у 19:30 часова.

У представи рађеној по тексту Новице Савића, а у режији Драгана Јаковљевића играју: Исидора Рајковић, Иван Видосављевић, Здравко Малетић, Сања Матејић, Драган Стокић и Драгослав Танасковић.

Тематски занимљива, ова комедија настоји да представи маловарошки менталитет кроз разговор петоро људи који се одвија у чекаоници железничке станице.

Ова представа је до сада побрала многобројне награде како на домаћим тако и на међународним фестивалима па јој је тако припала Награда за најбољу представу на Међународном фестивал нове позоришне акције НЕТА, Враца, Бугарска. Редитељ Драган Јаковљевић добио је Награду за промоцију драматургије са Балкана на Међународном фестивалу малих сцена ДавилаСтудиоИнтерФест, у Питешти, Румунија. Глумици Исидори Рајковић припала је Награда за најбољу глумицу – Међународни фестивал нове позоришне акције НЕТА, Враца, Бугарска. На Фестивалу малих сцена „Ристо Шишков“ у Струмици за улоге су награђени Исидора рајковић, Иван Видосављевић И Здравко Малетић.

Почетак представе је у 19:30 часова, а улазнице по цени од 200 динара су у продаји.

predstava opet place al sad od srece