slideshow04

Vesti

Predstava „Plastika“ na sceni Doma kulture

Nakon duge pauze, zbog pandemije korona virusa, na sceni Doma kulture u petak 18. septembra biće izvedena pozorišna predstava „Plastika“. Prve pred pribojsku publiku će stati glumice Narodnog pozorišta Nela Mihajlović i Suzana Petričević. Zbog poštovanja mera fizičkog distanciranja broj mesta u sali je ograničen, a publika će morati da nosi maske.

Glumice Suzana Petričević i Nela Mihailović, u predstavi „Plastika“, Stevana Koprivice, donose priču o bogatoj udovici Milini i osetljivoj novinarki Katarini, koje u srednjim godinama odlučuju da dobiju još jednu šansu u životu. Sreću se u teretani u kojoj pokušavaju da koriguju svoje telo, ali i dušu. Iščekujući plastične operacije, rekapituliraju svoju prošlost. Niz pogrešnih odluka i gorkih trenutaka, heroine predstave začinile su sa mnogo humora čime su naizgled tešku temu obojile u svetlije boje. Ne pristajući na kompromise, one još jednom pokušavaju da se odupru stereotipima, ne dozvoljavajući da život tek tako prođe pored njih…

Ulaznice za predstavu su uveć u prodaji i mogu se kupiti na biletarnici Doma kulture po ceni od 300 dinara. Predstava počinje u 20 časova.

predstava plastika