slideshow04

Vesti

Narodna poslanica Ivana Popović posetila Priboj

Priboj se poslednjih godina i ekonomski i infrastrukturno i u gotovo svakom drugom pogledu, značajno oporavlja, pa na taj način sve češće postaje i primer dobre prakse.

U to se ovih dana uverila i mlada preduzetnica iz Krupnja i narodna poslanica u Skupštini Srbije Ivana Popović, koja je tokom svoje posete imala brojne sastanke i razgovore od lokalne samouprave, preko pribojskih preduzetnika, kao što je sve uspešnija firma za preradu mesa "Rele", privrednika u Slobodnoj zoni Priboj, do udruženja žena "Sačuvajmo selo".

"Posle godina, pa i decenija stagnacije, Priboj poslednjih godina ubrzanim koracima ide napred. To se neosporno vidi na svakom koraku, i to nas sve raduje.", rekla je narodna poslanica Ivana Popović.

Kao ljubitelju čiste prirode i zdravog okruženja, poslanica Popović se posebno interesovala za dostignuti nivo u ekologiji i preduzetim merama na očuvanju zdrave životne sredine, o čemu je detaljno informisao zamenik predsednika opštine Priboj, Saša Vasilić.

Ivana Popović je mlada poslanica, ali i mlada preduzetnica, jer od 16 godine, na porodičnom gazdinstvu u Krupnju, proizvodi džemove po receptu naših baka, za koje nema problem za plasman na tržištu. Zato su je posebno obradovale brojne i uspešne aktivnosti članica udruženja "Sačuvajmo selo", jer je kako kaže, selo okosnica zdrave hrane i sve poupularnijeg seoskog turizma, odnosno aktivnog odmora na kućnom pragu.

Zato na bazi svog preduzetničkog iskustva, i predlaže građanima Srbije, pre svega mladima, da svoju budućnost projektuju upravo ovde i ostanu u svojoj zemlji, na svojoj dedovini, jer perspektive očigledno ima.

"Ovde smo svoji na svome, a tamo negde drugde, uvek i uvek, bićete tuđin i bez obzira na godine provedene u tuđoj zemlji, uvek ćete biti stranac.", poručila je na kraju svoje posete Priboju, narodna poslanica Ivana Popović.