slideshow04

Vesti

Poklon paketi narodnih poslanika

Prvu posetu opštini Priboj u Novoj 2022.godini, napravili su mladi narodni poslanici u Skupštini Srbije, Lav Pajkić i Stefan Srbljanović, koji su uz najlepše novogodišenje želje, za socijalno ugrožne Pribojce, uručili i pakete sa osnovnim životnim namirnicama.

Sa mladim poslanicima razgovarao je predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, a oni su nakon toga posetili domaćinstvo Milomira Mijovića, koje je primer kako se rešava problem bele kuge u Srbiji. Mijovići imaju osmoro dece, a najmlađi Nemanja ima svega 7 meseci.

Na preporuku đaka prvaka Nevene Mijović, paket je uručen i njenoj drugarici iz školske klupe Milici Nedeljković, koja živi sa majkom Biljanom, koja je inače i samohrana majka, a one su, samo pre par godina, sa Kosova i Metohije stigle u Priboj, a želja je da tu i ostanu.

Mladi poslanici posetili su i domaćinstvo Miloja Tošića, čestitali Novu godinu i uručili poklon paket, dok su preostale količine predate Centru sa socijalni rad u Priboj.

"Humanost i solidarnost u biti svakog čoveka, i zato treba uvek da pomažemo jedni drugima.", ističu poslanici uglas, zadovoljni, što su svojim gestom, dodatno obradovali Pribojce ovih prazničnih dana.

"Naš cilj je da, i Priboj i Srbija, svakim danom, sve više budu bolje mesto za život i rad svih njenih građana, mladih ljudi pre svega.", zaključili su svoju posetu Priboju, narodni poslanici u Skupštini Srbije Lav Pajkić i Stefan Srbljanović.