slideshow04

Vesti

Utvrđena konačna rang lista za nagrađivanje talentovanih studenata povodom Dana opštine Priboj

Članovi Opštinskog veća opštine Priboj zasedali su u utorak, 1. februara 2022. godine i jednoglasno utvrdili Konačnu listu talentovanih studenata za nagrađivanje, povodom Dana opštine Priboj, a prema predlogu stručne službe Opštinske uprave Priboj, na kojoj su studenti rangirani prema broju bodova u skladu sa Odlukom o nagrađivanju talentovanih studenata povodom Dana opštine Priboj (Službeni list opštine Priboj 7/18).


talentovani studenti 2019

U skladu sa članom 12. Odluke o nagrađivanju talentovanih studenata povodom Dana opštine Priboj (“Sl. list opštine Priboj “, br. 7/18) prigovor na Preliminarnu rang listu podneli su studenti Milica Papić, Veljko Grabovčić i Marina Lisica. Opštinsko veće opštine Priboj je pojedinačno razmotrilo sva tri prispela prigovora i utvrdilo da su sva tri prigovora osnovana, te ih kao takve i usvojilo.

Studenti su rangirani prema broju osvojenih bodova u skladu sa Odlukom o nagrađivanju talentovanih studenata povodom Dana opštine (“Sl. list opštine Priboj “, br. 7/18).

Pravo na novčanu nagradu za talentovane studente povodom dana opštine Priboj ostvarili su svi studenti koji se nalaze na ovoj Konačnoj rang listi studenata -dobitnika nagrade za talentovane studente povodom Dana opštine Priboj.

Opštinsko veće opštine Priboj, u skladu sa članom 12. Odluke o nagrađivanju talentovanih studenata povodom Dana opštine , donosi Odluku da se dodeli 21 (dvadeset i jedna) nagrada talentovanim studentima koji ispunjavaju uslove propisane Odlukom o nagrađivanju talentovanih studenata . Nominalni iznos novčane nagrade je 120.000,00 dinara i isti će biti isplaćen jednokratno u celosti.

Konačnu rang listu možete pogledati ovde.