slideshow04

Vesti

Dragoju Bojiću medalja za zasluge

Pribojac, major policije Dragoje Bojić, šef odseka za suzbijanje kriminala u policijskoj stanici Priboj, nagrađen je bronzanom medaljom za zasluge i posvećenost poslu.

Ovo visoko priznanje MUP Srbije, Bojiću je uručeno, povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, 12.juna, na svečanoj akademiji u Beogradu.

U obrazloženju nagrade, stoji:
"Tokom 27- godišnje uspešne policijske karijere, Dragoje Bojić je pokazao visok stepen stručnosti i posvećenosti službi. Za ostvarene rezultate više puta je novčano nagrađivan, a svaki put, dobijeni novac, davao je za lečenje dece."

Priznanje Dragoju Bojiću uručio je VD direktora Policije pukovnik Dragan Vasiljević.

Na svečanosti u Beogradu zakletvu je položilo i 1516 mladih policijskih službenika, koji će nakon ovog čina, a u skladu sa kadrovskim planom MUP-a, biti raspoređeni po svim Policijskim upravama na teritoriji Srbije.

U ime države Srbije, kojoj će, veruje, dostojno i časno služiti, novoprimljenim policijskim službenicima, kao izaslanik predsednika Republike, Aleksandra Vučića i vrhovnog komandanta Vojske Srbije, polaganje zakletve čestitao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.