slideshow04

KLER - Predavanje na temu Konkursa "Pokreni se za posao"

U organizaciji Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, u sredu 18. decembra u maloj sali Doma Kulture "Pivo Karamatijević" od 15 časova, održaće se predavanje u vezi sa aktuelnim konkursom niške nevladine organizacije Eneca "Pokreni se za posao".

Predavači na predavanju biće predstavnici ENECE iz Niša, a svi prisutni građani moći će direktno i na licu mesta da dobiju odgovore na pitanja i nedoumice u vezi sa popunjavanjem konkursnog obrasca. Konkurs je raspisan 17. oktobra i trajaće do 31. decembra ove godine. U vezi sa ovim, kao i drugim konkursima na nacionalnom, regionalnom ili lokalnom nivou, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj pruža besplatne konsalting usluge za zainteresovane građane i postojeće preduzetnike. Program „Pokreni se za posao“ pomaže ljudima koji žele da pokrenu ili unaprede sopstveni biznis. Svi građani sa dobrom poslovnom idejom iz cele Srbije mogu da postanu korisnici ovog programa. Putem ovog programa, koji sporovodi udruženje građana ENECA iz Niša, kompanija Philip Morris dodeljuje bespovratna sredstva do 200.000 dinara za kupovinu neophodne opreme za pokretanje malih i porodičnih preduzeća. Osim sredstava za kupovinu opreme, budućim preduzetnicima su obezbeđene poslovne i stručne obuke, kao i stalna savetodavna pomoć od strane ekonomskih stručnjaka. U poslednje četiri godine, u okviru programa je osnovano ili unapređeno 278 malih porodičnih preduzeća na teritoriji cele Srbije, čime je omogućeno zapošljavanje oko 1.000 ljudi.
Detaljnije o konkursu pogledajte ovde.

Informacije telefonom na 018/240-306 i 018/528-228 od ponedeljka do petka od 08 do 16 časova ili mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.