slideshow04

KLER: Prezentacija projekta "Pokreni se za posao"

U utorak, 25. novembra sa početkom u 11 časova, u sali Omladinskog centra održaće se prezentacija projekta "Pokreni se za posao", niške nevladine organizacije Eneka.

Program je namenjen nezaposlenim licima sa jasnom poslovnom idejom, sadašnjim preduzetnicima kao i mladim visokobrazovanim osobama kojima ima ideju za započinjanje biznisa. U okviru programa za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu opreme za započinjanje ili unapređenje biznisa, svi zaintresovani aplikanti imaće mogućnost da kroz definisanje svoje poslovne ideje uđu u uži izbor kandidata za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu opreme. Maksimalni iznos vrednosti bespovratnih sredstava u opremi iznosi 220 000 dinara.

Pozivaju se sva nezaposlena lica sa dobrom poslovnom idejom, sadašnji preduzetnici, koji bi da uz pomoć opreme mogli da unaprede svoj biznis, kao i mladi visokobrazovani, da prisustvuju prezentacji projekta.
Dokumentacija za program "Pokreni se za posao" za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu opreme može se dobiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj u ulici 12. januara br.5, kod lica zaduženih za saradnju sa malim i srednjim preduzećima, Šabanije Samira i Radović Žane.
pokreni se za posao 2013
kler logo h