slideshow04

Održan prvi čas u renoviranoj fiskulturnoj sali pribojske Gimnazije

Danas je održan prvi čas fiskulturne nastave u renoviranoj fiskulturnoj sali pribojske Gimnazije. Prvom času u renoviranoj sali u ime lokalne samouprave prisustvovao je predsednik Skupštine opštine Saša Vasilić, koji je i ovom prilikom istakao da lokalna samouprava će i u budućnosti se truditi da obezbedi bolje uslove za rad u školama, a prvenstveno uslove za školski sport.

Kompletnu rekonstrukciju fiskulturne sale finansirala je opština Priboj, sa 2.000.000 dinara. Osim prijatnijeg ambijenta, rekonstrukcijom sale stvoreni su bolji uslovi za rad sa učenicima, ali je i bezbednost dece na višem nivou.
Predsednik SO Priboj Saša Vasilić je izrazio svoje zadovoljstvo što prisustvuje prvom času u rekonstruisanoj sali, rekavši da je ovo samo jedan od projekata u nizu, kada se radi o ulaganju lokalne samouprave u rekonstrukciju školskih objekata ali i popularizovanju sporta u školama. Direktor Gimnazije Dragan Popović se zahvalio opštini Priboj na izdvojenim sredstvima , istakavši da će se značajno podići ozbiljnost u nastavi.
Namera lokalne samouprave u Priboju jeste da i u budućnosti podrži ovakve projekte na zadovoljstvo učenika i drugih škola ali i svih građana, stvarajući bolje uslove za popularizovanje sporta u školama, zaključak je sa prvog časa fizičkog vaspitanja u renoviranoj sali pribojske Gimnazije.

fiskulturna sala gimnazije