banner telefoni naslovna

Preliminarna rang lista studenata koji su podneli zahtev za pomoć iz budžeta opštine Priboj

Prema Zaključku Opštinskog veća opštine Priboj iz sredstava budžeta opštine Priboj planirana je dodela pomoći za 100 (sto) materijalno najugroženijih studenata čija prosečna primanja ne prelaze 10.000,00 RSD po članu porodice, u iznosu od 6.000,00 RSD mesečno, u trajanju od 7 meseci.

Preliminarnom rang listom obuhvaćeni su svi podnosioci zahteva za pomoć i rangirani, od broja 1 zaključno sa brojem 181, na osnovu propisanog materijalnog uslova, a na osnovu podataka dostavljenih uz zahtev za dodelu pomoći.

Pravo na pomoć iz budžeta opštine Priboj ostvariće podnosioci zahteva koji su na ovoj Preliminarnoj rang listi rangirani do rednog broja 100 (sto), uključujući i redni broj 100 (sto). Na ovu Rang listu podnosilac zahteva može uložiti prigovor Opštinskom veću opštine Priboj, u roku od 3 dana od dana objavljivanja iste. Po isteku roka za podnošenje prigovora, i razmatranju prispelih prigovora, Opštinsko veće opštine Priboj utvrdiće Konačnu rang listu studenata i istu će objaviti na sajtu opštine Priboj (www.priboj.rs) i na oglasnoj tabli Opštinske uprave Priboj, ul. 12. januar 108.

Preliminarnu rang listu možete preuzeti ovde.