slideshow04

KLER: Poziv nezaposlenim licima za započinjanje bavljenja malinarstvom - Program razvoja privatnog sektora u Jugozapadnoj Srbiji

Hladnjača „Master Frigo“ i Program razvoja privatnog sektora u jugozapadnoj Srbiji koji realizuje Regionalna razvojna agencija Zlatibor iz Užica, pozivaju nezaposlena lica da kroz subvenciju PSD programa i hladnjače „Master Frigo“ počnu sa proizvodnjom maline na površini od minimum 15 ari.

Sva nezaposlena lica koja budu odabrana kroz proces selekcije dobiće bespovratno kroz neophodan repromaterijal 70.178,00 dinara. Takođe hladnjača „Master Frigo“ će dodatno pretfinansirati sav repromaterijal koji je neophodan za započinjanje proizvodnje malina, a izabrani početnik će taj repromaterijal vratiti kroz rod maline.
Prijava za nezposlena lica traje do 31.03.2015. Sve informacije u vezi sa prijavom mogu se dobiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj opštine Priboj, na telefon 033/2455044, ili lično u ulici 12. Januara br.5, na drugom spratu Autograne u Starom Priboju. Kontakt lica su Žana Radović i Samir Šabanija.

konkurs malinjak