slideshow04

Svečani prijem Marka Gudurića kod predsednika opštine Priboj

U ime građana Priboja, predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, zajedno sa saradnicima danas je zvanično organizovao prijem za najboljeg igrača Evropskog prvenstva u košarci za igrače do 20 godina i prvaka Evrope sa reprezentacijom Srbije do 20 godina, Pribojca Marka Gudurića.

 marko guduric 1

Istorijski uspeh ovog mladog sportiste iz Priboja potvrdio je još jednom da je Priboj grad sporta i grad velikih talenata. Rezultati koje je Marko Gudurić ostvario na proteklom Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina, bili su povod za prijem kod predsednika Opštine, Lazara Rvovića. Tom prilikom Marku je uručena novčana nagrada ali i simboličan poklon, knjiga "Biseri Srbije". Kako je kazao predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, Marko Gudurić svakako jeste i biće biser ne samo Priboja već i Srbije, jer je postigao nešto što nijedan sportista iz Priboja nije. On je u ime građana Priboja i u svoje lično ime čestitao Marku na istorijskim rezultatima i zahvalio se njegovoj porodici koja je sve vreme bila uz njega i onda kada Priboj kao zajednica i lokalna samouprava nije bio u mogućnosti.

"Iskreno se nadam da će ovo biti početak tvoje uspešne karijere, ubeđen sam da jeste i nadam se da ćeš se uvek sećati svojih korena od kojih potičeš.", rekao je Rvović.

Uz obećanje da će dati sve od sebe da Pribojce još više učini ponosnim, Marko Gudurić se zahvalio opštini Priboj, predsedniku Opštine i njegovim saradnicima, svom klubu i svim građanima koji su ga bodrili u najbitnijim trenucima za njega. "Ponosan sam što sam iz Priboja", rekao je najbolji igrač Evropskog prvenstva u košarci za igrače do 20 godina, Marko Gudurić.

S.M.

marko guduric 2