slideshow04

Postavljene četiri nove nastrešnice na autobuskim stajalištima

Rešavanje infrastrukturnih problema i u drugoj polovini 2015.godine odvija se po planu i fazno. Nakon prošlogodišnjeg postavljanja tri moderene nastrešnice na autobuskim stajalištima, ove godine došao je red na još četiri nove.

Protekle nedelje završeno je montiranje četiri nove savremene nastrešnice na autobuskim stajalištima, koje su postavljene po ugledu na urbani mobilijar u većim gradovima Srbije. Realizacijom planova Direkcije za izgradnju Priboja, nastrešnice su postavljene u Poljicu kod visećeg mosta, u ulici Vuka Karadžića i kod zgrade Kifla u Novom Priboju, kao i u Starom Priboju gde je nasttrešnica nešto veća nego u novom delu grada i Poljicu. Izvođač radova je firma "Korali" iz Kraljeva, dok je vrednost radova 1.500.000 dinara, odnosno po nastrešnici 300.000 dinara, izuzimajući nastrešnicu u Starom Priboju koja je nešto veća a samim tim i skuplja.

Postavljanjem novih savremenih nastrešnica Priboj je dobio jedno novo lice, ali i mogućnost povraćaja uloženih sredstava u lokalni budžet kroz mogućnost iznajmljivanja reklamnih panoa koje nastrešnice ove vrste poseduju.

S.M.

nova stajalista 2015