slideshow04

Pušten u rad sajt Opšteg udruženja preduzetnika

U prostorijama Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj održan je sastanak predstavnika lokalne samouprave, kancelarije za LER Priboj i Opšteg udruženja pribojskih preduzetnika.

Sastanak je iniciran sa idejom poboljšanja saradnje lokalne samouprave i privatnih preduzetnika. Kancelarija za LER je ponudila pomoć Opštem udruženju preduzetnika opredeljenem lica koja će u sklopu svojih obaveza vršiti i administrativno-tehničke poslove za Opšte udruženje preduzetnika Priboj i time ih rastaretiti plaćanja administrativnog radnika. Na taj način će Opšte udruženje preduzetnika imati direktnu i bolju komunikaciju i sa Regionalnom razvojnom agencijom "Zlatibor"sa kojom se očekuju i zajedničke projektne aktivnosti u cilju podrške preduzetništvu.

Kao jedan od vidova pomoći preduzetnicima Priboja planiran je nastup na 11. međunarodnom sajmu preduzetništva "Biznis baza" koji će se održati od 29.11.-1.12.2012. godine u Beogradu, gde će u KLER Priboj u saradnji sa RRA Zlatibor prezentovati proizvode Pribojskih preduzetnika koji su zainteresovani da sa svojim proizvodima nastupe na širem tržištu. Kancelarija za LER Priboj je počela sa prikupljanjem podataka za reklamne materijale i tim povodom poziva sve zainteresovane preduzetnike koji žele da učestvuju na sajmu da dostave svoje podatke na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Za uspešan početak saradnje Kancelarija za LER je kreirala i pustila u rad sajt Opšteg udruženja preduzetnika opštine Priboj koji možete pogledati na sledećoj adresi.

Ovim putem pozivamo sve preduzetnike opštine Priboj koji nemaju mogućnost za reklamiranje na internetu, odnosno sajt da nam dostave material u elektronskoj formi vezan za njihov proizvodni program. Materijal sa svim informacijama će biti ažuriran i postavljen u zajedničku bazu na sajtu preduzetnika i time delatnost i program preduzetnika biti dostupniji javnosti.

Sastanak u Kancelariji za LER