slideshow04

U susret Devetom međunarodnom limskom biatlonu - Lim fest 2016

U susret devetom po redu Međunarodnom limskom biatlonu, kako sada već tradicija nalaže, treće sedmice avgusta, biće održan muzički festival Lim fest.

Muzički festival koji svake godine prethodi spustu niz Lim, namenjen mlađoj populaciji ali i svima onima koji se osećaju mladi, već devetu godinu zaredom služi za afirmaciju domaćih rok bendova ali i za zagrevanje atmosfere pred regatu.

Ove godine biće održan na Trgu Fapa u Novom Priboju. U četvrtak 18. avgusta od 21h predstaviće se lokalni rok bendovi i domaći di-džejevi.
U petak 19. avgusta od 21h, okupljenu publiku na Trgu Fapa zabavljaće Dejan Petrović i Big Bend, višestruki osvajač svih nagrada na Saboru u Guči, među kojima je i nagrada Prva truba sveta, sa istog Sabora. Širom sveta je poznat po izvođenju srpske tradicionalne muzike, koju često kombinuje sa totalno suprotnim, modernim elementima.

Prijave za Deveti međunarodni limski biatlon, koji je podržao Program prekogranične saradnje Drina-Tara, a koji organizuju Turistička organizacija Priboj i Javna ustanova za sport i turizam Rudo, traju do 18. avgusta. Više informacija na telefone: 033/2451 599 i 033/2450 014.

dejan petrovic big bend