slideshow04

Šetna staza kraj Lima u novom ruhu

Zahvaljujući realizaciji Projekta javne rasvete šetne staze uz reku Lim, sa postavljanjem parkovskog mobilijara odobrenog od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i sredstvima koja su izdvojena za asfaltiranje ove staze iz opštinskog budžeta, novi deo Priboja konačno je maja meseca dobio adekvatno uređeno gradsko šetalište. Na istoj šetnoj stazi ovih dana postavljene su četiri nove klupe sa pergolama.

Vrednost novog mobilijara je 940.000 dinara, a postavljanje istog je finansirano iz opštinskog budžeta. Staza dužine 700m, početkom proleća presvučena je novom asfaltnom podlogom, za šta je iz budžeta opštine Priboj izdvojeno 1.530.000,00 dinara sa PDV-om, a ujedno je zahvaljujući ugovoru koji je potpisan između Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Direkcije za izgradnju Priboja, duž cele staze postavljeno osvetljenje.

Uređenjem šetne staze, koja je proteklih godina bila u lošem stanju, neosvetljena i nebezbedna za šetače, Priboj je na korist svih građana, dobio moderno gradsko šetalište, koje će umnogome doprineti unapređenju turističke ponude.

setna staza kraj lima