slideshow04

Besplatna obuka u okviru projekta „Podrška implementaciji sistema za elektronsko izdavanje građevinskih dozvola u lokalnim samoupravama koje učestvuju u programu Evropskog PROGRES-a“

NALED, u okviru projekta „Podrška implementaciji sistema za elektronsko izdavanje građevinskih dozvola u lokalnim samoupravama koje učestvuju u programu Evropskog PROGRES-a“ podržanog od strane Evropske unije, Vlade Švajcarske i Vlade Republike Srbije a preko programa Evropski PROGRES, organizuje obuku za podnošenje zahteva za elektronske dozvole za gradnju.

Obuka je namenjena građevinskim inženjerima, arhitektama, projektantima i ostalim podnosiocima koji podnose zahteve za dozvole za građenje kroz Centralnu evidenciju objedinjenih procedura (CEOP) i biće realizovana na računarima koje obezbeđuje NALED. Pored praktičnog dela, obuka daje priliku da se odgovori na dileme u vezi sa formatom i sadržajem tehničke dokumentacije koja se prilaže uz zahteve. 

Obuka se održava u Novoj Varoši, u sredu 16.11.2016. u hotelu Panorama, Babića brdo, Zlatar, sa početkom od 11:00h.

Prijavite za obuku putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Napomena: Pohađanje obuke je besplatno.

e-dozvole