slideshow04

Info dan u okviru projekta „Podrška implementaciji sistema za elektronsko izdavanje građevinskih dozvola u lokalnim samoupravama koje učestvuju u programu Evropskog PROGRES-a“

NALED, u okviru projekta „Podrška implementaciji sistema za elektronsko izdavanje građevinskih dozvola u lokalnim samoupravama koje učestvuju u programu Evropskog PROGRES-a“ podržanog od strane Evropske unije, Vlade Švajcarske i Vlade Republike Srbije a preko programa Evropski PROGRES, organizuje obuku za podnošenje zahteva za elektronske dozvole za gradnju.

Info dan je namenjen građevinskim inženjerima, arhitektama, projektantima i ostalim podnosiocima koji podnose zahteve za dozvole za građenje kroz Centralnu evidenciju objedinjenih procedura (CEOP) i biće realizovana na računarima koje obezbeđuje NALED. Pored praktičnog dela, obuka daje priliku da se odgovori na dileme u vezi sa formatom i sadržajem tehničke dokumentacije koja se prilaže uz zahteve. 

Info dan se održava u Novom Pazaru, u četvrtak 08.12.2016. u Regionalnom centru za profesionalno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju, Kompleks jezero, 37. sandžačke divizije (Centar se nalazi iza hotela Vrbak u prizemlju solitera), sa početkom od 11:00h.

Prijavite za obuku putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Napomena: Pohađanje obuke je besplatno.

e-dozvole