slideshow04

KLER: Prezentacija projekta "Pokreni se za posao"

U sredu, 24. januara u Priboju će biti održana prezentacija programa „Pokreni se za posao“, koji realizuju organizacija ENECA iz Niša i kompanija Filip Moris.

Deveti ciklus programa „Pokreni se za posao“ otvoren je 7. decembra prošle i trajaće do 15. marta ove godine. Program pruža donaciju u vidu opreme, licenci, stanfardizacije i optimizacije neophodne za pokretanje ili unapređenje biznisa, a vrednost donacije u ovom ciklusu iznosi do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće korisnika u iznosu od 20 odsto vrednosti granta. Pored toga, program korisnicima nudi i stručne i poslovne obuke, kao i stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

U prethodnih osam ciklusa kroz program je podržano 711 preduzetnika, obezbeđeno 900 poslovnih i stručnih obuka, a iz pokrenutih i unapređenih biznisa proisteklo je 2.000 radnih mesta.

Prezentacija će biti održana u Maloj sali Doma kulture sa početkom u 12 časova, a biće prilika za sve zainteresovane da se bliže informišu o uslovima konkursa i da dobiju potrebne smernice i objašnjenja.
Više o pozivu pogledajte ovde.
pokreni se za posao 2013
kler logo h