slideshow04

Donacija Telekoma Srbije Dečijem odeljenju Opšte bolnice u Priboju

Priboj su danas posetili predstavnici kompanije Telekom Srbija, koji su tom prilikom, kao socijalno odgovorna kompanija, donirali Dečijem odeljenju Opšte bolnice u Priboju jedan televizor i konzolu za igrice, kako bi najmlađim pacijentima ove ustanove olakšali boravak u njoj.

Direktora Sektora za prodaju državnoj upravi Telekoma, Draga Stefanovića, sa saradnicima, primio je predsednik Opštine, Lazar Rvović sa svojim saradnicima i direktorom Opšte bolnice u Priboju, dr Draganom Pijevčevićem. On se tom prilikom zahvalio na socijalnoj odgovornosti koju je Telekom iskazao kao jedna od najvećih kompanija u našoj zemlji.

Drago Stefanović iz kompanije Telekom, rekao je da je poklon dečijem odeljenju samo skroman doprinos tome da najmlađi pacijenti što ugodnije provedu vreme u ovoj ustanovi, a tom prilikom je naglasio i da poseta lokalnoj samoupravi ima višestruki značaj, kako za njih kao kompaniju, tako i za krajnje korisnike njihovih usluga.

"Ovo jeste jedan mali korak, ali i najduži put počinje sa jednim malim korakom.", rekao je Stefanović uveren u to da će se dobra saradnja i socijalno odgovorna politika poslovanja Telekoma nastaviti.

Direktor Opšte bolnice u Priboju, dr Dragan Pijevčević zahvalio se ovom prilikom na donaciji, ocenivši da je Telekom izabrao pravo odeljenje i izrazio nadu da će se ovako dobra saradnja nastaviti i u budućnosti.

donacija telekoma opstoj bolnici priboj1